|

אשדות גדולים ומפתיעים. העולם מתהפך. נפילה למים גועשים. מאבק עיקש בגלים הענקיים. אישה בת 44 מוצאת את עצמה לבד על גדת נהר גועש. מסביב ג'ונגל עבות. אין לאן ללכת. אין סימן לחברי הקבוצה. אין נפש חיה מסביב. לבד!
מתח. דרמה. התרגשות ו... הרבה תובנות לחיים.
בעזרת סיפור הרפתקה מרתק ומרגש של הישרדות בנהר הואטוט שבפפואה ניו-גיניאה, אני מספרת את סיפור מסע הבחירה ששינתה את "נהר החיים" שלי. בצורה ישירה, כנה ומרגשת אני חושפת את סיפור מסע חיי. לא בכדי להשאיר את המשתתפים פעורי פה אלא בכדי לאפשר הצצה מאירת עיניים לתובנות ולאפשרויות שנפתחו בעקבותיו ובזכותו.
האם אי פעם ... ... העולם (האישי, העסקי) השתנה ועמדת בפני שוקת שבורה? ... קיבלת ידיעה שמשנה את סדר החיים? מה שעבד עד עכשיו לא עובד יותר במציאות החדשה? ... היית במצב של חוסר אונים? ונראה שאין מה לעשות? אין ברירה? ... הלכת לאיבוד ורצית מאוד למצוא כיוון? ... הרגשת שאין לך מזל? שהכל "נגדך"? רוצה לקום ולהמשיך גם כשנראה שאין דרך?
מפגש והרצאה שיאפשרו נקודת מבט חדשה על מכשול או שינוי פתאומי שפוגש את חיינו. ייצרו מוטיבציה לזהות אבנים בנהר ולנצל את ההזדמנויות שבהן, יעוררו מחשבה, יעניקו אנרגיה והשראה לצאת לדרך חדשה.
הרצאה מלווה במצגת, כולל תמונות אותנטיות מהשטח.
לפרטים והזמנות - סיגל קרומר 054-4797843 sigal@briah.co.il
"היה ערב מרגש מעשיר ומעורר מחשבה. מאוד מקווה שהרבה אנשים ישמעו את הסיפור המעורר מחשבה והכל-כך רגיש מחד ואמיץ וחזק מאידך. "
אורי הרמן, פסיכולוג
יולי 2011
"סיגל היקרה, אני שמחה שהיתה לי הזכות להיות בין הראשונים שחוו את ההרצאה המאלפת שלך. שני דברים, שהם אחד, שאני לוקחת מהסיפור שלך ושמאוד רלוונטי בחיים שלי בעת הזו: לבחור בחיים ובשמחה! אני בוחרת בתוך הסיטואציה למצוא מה טוב, לדעת שגם לכעוס ולבכות ולהתעצבן מותר לי. אבל אח"כ, מה כן באמת יוצא מזה בשבילי ובשביל הקרובים לי. הדבר השני, שבכל מצב שאנחנו נמצאים בו אפשר לבחור לנהל אותו ולעשות בו את המקסימום. אין ספק שהסיפור שלך הוא השראה עצומה. הדבר המדהים בסיפור שלך הוא שהכוח השורד שבנו לפעמים מחליט בשבילנו, אבל צריך לעזור לו.
אני יצאתי מהמפגש בשקט, לא רק בגלל עייפות אלא גם בגלל התובנות ששוקעות ובזכות זה שאני יודעת שלא שמעתי אותך במקרה. אני בוחרת לנהל את חיי, אני בוחרת להתרכז בעיקר ואני בוחרת להיות בוודאות לגבי היכולת של אנשים אחרים לעזור לי ללכת בדרך...
המאמנת שבי יודעת את הדברים אבל ההרצאה שלך גרמה לי להבין, להתחבר ולקחת אותם לעומק אחר לגמרי... אל תתקמצני :-) ספרי את הסיפור לאחרים ותני להם את המתנה הענקית שלך..."
סבינה בלנק
מנהלת הדרכה - מרכז סיוע לעסקים ויזמים תל אביב יפו מאמנת ויועצת לפיתוח עסקי
ספטמבר 2011
"מרתק, מרשים, מעשיר, מרגש, מצמרר.........שווה"
ענת
אדריכלית ומעצבת פנים
דצמבר 2011
"ההרצאה שלך עוררה בי מחשבות רבות.
מעריכה מאד את האומץ שלך לחשוף את הנושאים הכי אישיים, גם בפני אנשים זרים – מסקנותיך מהאבנים בנהר שנפלת אליו ומה עשית איתן וכו. עבורי את מודל ודוגמא אישית.
תודה רבה"
נירית
ציירת ומנחת סדנאות להתפתחות אישית באמצעות יצירה
דצמבר 2011
"אין ספק שההרצאה מרתקת, מעניינת ובעיקר אופטימית. אנחנו פוגשים אבנים שונות בדרכנו והחוכמה היא לבחור את הבחירות הנכונות. נהניתי מאוד, חידדת בי דברים שקיימים תודה ובהצלחה"
כלנית ינואר 2012
"הרצאה חכמה ומחכימה בנויה היטב ועטופה בצורה שאכן ראויה למתנה שהיא מציעה, לכל מי שמוכן לקבל אותה שאפו!"
ענת ירושלמי
ינואר 2011
"סיגל יקרה, תודה על השיתוף בסיפור האישי אני לקחתי מתוכו את ההחלטה שמחוברת לרצון את ההחלטיות והנחישות האמונה התעוזה והפעולה המתאימה לכך.
זהו סיפור אישי עם מסר אוניברסאלי כל אחד יכול למצוא בו את החיבור שלו לעצמו ואכן, זוהי תזכורת נפלאה לעובדה שאין צורך לחכות ולהמתין ל'משברים' אפשר וכדאי לאפשר לעצמנו לעצור, להתבונן על חיינו ולעשות בכל רגע ורגע החלטות חדשות את מעבירה את הסיפור עם חן ונועם שקט ושלווה בטחון, נחישות ואמונה תבורכי
שנה טובה, שנה של אהבה, שמחה והגשמת משאלות הלב"
סיגל מושקוביץ מרחב למיקוד וצמיחה מאמנת אישית, מומחית ללקויות למידה קשב וריכוז ספטמבר 2011
"תודה על הסיפור ריגשת, הערת, הארת – מלא השראה! בהצלחה בהמשך המסע ושתמיד תזרח השמש ..."
שרונה ינואר 2011
"נהניתי לשמוע את הסיפור שלך. יותר משנהניתי, שאלתי את עצמי – איך איך נגעת בנקודה שגם אני מצאתי את עצמי לא אחת מתעסקת בה – לבקש עזרה, הקושי בלבקש עזרה וההבנה שיחד נוכל לעשות זאת טוב יותר. ריגשת אותי מאוד"
אורנה מרדכי היולט פקארד ישראל דצמבר 2011
"הרצאה מרתקת!!! גם מהפן הרגשי וגם מהפן התודעתי כמישהי שנמצאת אי-שם בתוך האבן של חייה לדעת ולראות איך החיים נראים 'ביום שאחרי', מתוך ודרך הסיפור שלך, מעורר השראה! שמחה שבאתי לשמוע, תודה!"
יעל עיני אמא ורעיה דצמבר 2011
|