| מה נותן לי המסע? למה לסמוך עלייך? |
|
אחוזי ההצלחה עבורך הם 0 או 100. אם לא יכול שינוי בחייך - אחוז ההצלחה יהיה 0. אם חייך ימצאו את נתיבם לחיים בריאים, חיוניים ותורמים - אחוז ההצלחה יהיה 100.
אני מאמינה באמת ובתמים שתהליך הסיוע יעזור לך להפוך את חייך לחיוניים ותורמים במהלך הזמן. אני מבקשת רק שתסמכו עלי ועליכם במהלך תקופת המסע. תסמכו על התהליך והעשייה ותשפטו את התוצאות בעצמכם בסופו של המסע.
מי שמצליח להסכים ולהאמין בדרך כבר התחילתה הם האנשים שמוצאים את דרכם להבריא באופן המוצלח ביותר.
תוהים למה? יכולתו של הגוף להבריא מבוססת על המצב הנפשי במהלך המסע. הרפואה כבר הוכיחה כי מי שמצבי הנפשי חיובי וחדור אמונה שמעשיו יצליחו אכן מצליח. לכן הגיוני וחשוב להתחיל כבר עכשיו.
אני מכירה בכך שדרוש אומץ לעשות את הצעד ולצאת לדרך. אני מזמינה אותך לשכוח את הצורך באמונה ופשוט להתמסר. לסמוך על עצמך שההרגשה תגיע עם הזמן.
כולנו רוצים להבריא במהירות האפשרית ולהמשיך בחיינו. אני מציעה לעשות זאת ברגיעה ולא תחת לחץ. קבלו את העובדה שלעת עתה זהו המצב הקיים. גשו לתהליך ההבראה באופן רגוע במקום לרצות שהכל יקרה מעצמו וכבר אתמול. תנו לזה זמן, התאזרו בסבלנות. גם כשהדברים אינם נראים פרקטיים מספיק.
כן, יהיו עליות ומורדות - זה טבעה של הדרך. לכן חשובה ההתחייבות לדרך ולמטרה שלך. |