דף הבית אודות המלצות

המלצות

מעט ממה שאחרים אומרים על סיגל קרומר ובריאה ....

"תודה גדולה על שנתת לי את ההזדמנות להביט לתוך עצמי ולפתח הבנות חשובות במיוחד על מה אני באמת רוצה להיות/להשיג ועל הדרכים להגיע לשם."

הרבה תודה,

אלכס פיין

מאי 2011

"זכיתי להכיר את סיגל ולהתוודע לדרכה המקצועית המיוחדת והחדשנית.
סיגל היא אחד האנשים המחויבים ביותר והעמוקים ביותר שאני מכירה. חוקרת ולומדת כל חייה, רב תחומית ובעלת ידע נרחב כמעט בכל נושא, מתנסה וחווה כל כלי ודרך אפשרית של התפתחות אישית ולא נשארת ביציע - היא חיה באופן מוחלט את האני מאמין שלה, "לברוא ולהבריא". לסיגל אינסוף נקודות מבט חדשות שכל פעם מפתיעות אותי מחדש, יש לה יכולת לשים לב ולזהות ניואנסים שנסתרים מהעין ומהאוזן של רובינו ומעל לכל היא ענוה בהליכותיה.
ממליצה בחום לכל מי שמתמודד עם קושי כרוני או מכיר מישהו כזה. עבודה עם סיגל עושה ללא ספק הבדל משמעותי בחיים."

"בתחילת המסע הרגשתי תחושת חוסר אונים כללית בנוגע להחלטות שנדרשתי לקבל. הרגשתי שאיבדתי את הדרך לקבל החלטות בגלל החלטות שהתגלו בדיעבד כטעות. היום, ברור לי שאני רוצה לקבל החלטות שמשלבות שיקולים שכלתניים/הגיוניים יחד עם אינטואיציה והקשבה ללב ולבטן. חזר הביטחון שלי לקבל החלטות. בתחילת המסע הייתי פחות ממוקדת. כיום אני ממוקדת ובהירה לי הדרך, יש לי מטרות וחזון ארוך טווח. אני עומדת בהבטחה שלי לא ליזום דברים חדשים אלא רק להנות מהקיים וממה שיצרתי בשנים האחרונות ו/או למנף את הדברים. אני שבעת רצון מהתוצאות.
המסע היה אפקטיבי מאוד והגיע בדיוק בזמן שנזקקתי לו ולא יכולתי לפרגן אותו לעצמי. תבורכי!כמי שמאמינה שכל מאמן חייב להיות באימון/בטיפול הרגשתי חוסר אינטגריטי לא להתאמן. האימון מבחינתי הוא דרך חיים ואצלי הוא גם משאב שמאפשר לי להצליח. זה משאיר אותי ושומר על במסלול העשייה וההתקדמות.
יצרנו סדר ובהירות לגבי המטרות שלי, כולל המטרה הגדולה של לשמור על איזון בין עבודה ליתר תחומי חיי.
הזיכרון שלך. זכרת דברים שאמרתי, שביקשתי, וכשלא היתה הלימה החזרת אותי אליהם. היכולת שלך לשקף בניסוח מחודש ומדויק את דברי. שאלת שאלות מעוררות מחשבה ומזמינות להתבונן על נקודות מבט חדשות/נוספות. הקבלה שלך ללא שיפוט חשובה מאוד."
דצמבר 2009
שרית אמיתי - מאמנת אישית ועסקית
גם מלמדת וגם מסתייעת בסיגל

"במהלך המסע הבנתי שאני אחראית על חיי ועל האושר שלי. חשוב לי לעבוד על המחויבות שלי לעצמי בראש וראשונה. את המחויבות הזו אני רוצה ומתכוונת להמשיך ולטפח.
עד היום נאבקתי במחלה, הייתי עסוקה בתוך עצמי. היום אני מתכוונת לעשות את הצעדים ולהגיד למחלה – נעים להכיר ועכשיו אני חוזרת לחיים
ההישג המשמעותי ביותר עבורי כתוצאה מהמסע היא הפעילות הרבה שאני נמצאת בתוכה. אני הרבה יותר פעילה היום ממה שהייתי בתחילת המסע. אז רק רציתי לישון כל היום. למדתי להגיד לא לכל מיני מסיחי דעת, אם כי לא תמיד, ולהיות יותר מרוכזת בכתיבה שלי.
הבנתי שאם מה שיעשה אותי מאושרת זה עסק משלי, אז המחלה שלי אינה רלבנטית.
ראיתי כמה חשוב לראות את ההתקדמות הגדולה למרות הצעדים הקטנים.
מאוד נהניתי מהמסע בחברתך. הסבלנות שלך, ההתעניינות שמגיעה בצורת שאלות טובות מצידך. זה עשה לי ממש טוב. חיכיתי לשעה שלנו בימי שני – היה נעים בדיאלוג שבינינו.
מאוד מודה על המסע – זה לא מובן מאליו."
פברואר 2010
א.ו. - מקימה עסק עצמאי ומתמודדת עם פיברומיאלגיה

סיגל יקרה,
לאורך מספר חודשים העברת בקבוצות המתנדבים שלנו הרצאות בנושא התמודדות עם מחלות כרוניות בעזרת חשיבה אחרת.
ההרצאות היו מרתקות, מעמיקות ומעוררות מחשבה על התמודדות עם מחלות - בפרט, ועל התמודדות עם משברי החיים בכלל, דבר שהינו רלבנטי ביותר למתנדבים אשר מבקרים אצל קשישים בקהילה ושייכים בעצמם לגיל השלישי.
ניכר כי הושקעו בהרצאות מחשבה רבה מצידך ויכולת להתאים את עצמך למתנדבים השונים.
הכרנו בחורה כריזמטית, אמפטית, בעלת כישורי הקשבה, גמישות ויכולת להתחבר לסוגים שונים של אנשים.
על אף שההרצאה ניתנה בקבוצות גדולות, הגעת לכל אחד ואחד מהמשתתפים בסבלנות רבה ומתוך כבוד וכן אפשרת ואף עודדת אותם לפתח דיון סביב הדברים.
ניכר כי הנך מחוברת ביותר לנושא בו את עוסקת וכי חשיבות העברתו לכלל האוכלוסיה על מנת לעזור ולו במעט למתמודדים הנה בסדר עדיפות עליונה עבורך.
מעורבותך ונכונותך להעשיר את המתנדבים ופועלך למען הקהילה - ראויים לציון ולתודה גדולה.
תודה רבה!
בברכה,
הלה שלו, טלי שלזינגר, סלבה מחלין
וכל צוות ייעץ לקשיש
המוסד לביטוח לאומי אזור השרון

יוני 2010

לכבוד
המוסד לביטוח לאומי, האגף לייעוץ לקשיש
הנדון: הגב' סיגל קרומר - מרחב בריאה
אחת ההרצאות היותר מעניינות אותם חוויתי במסגרת ימי ההרצאות בביטוח לאומי היתה הרצאתה של הגב' קרומר - "סיוע לניהול חיים במצבים כרוניים"
על אף הנושא הכאוב הועברו המסרים ברוח אופטימית עם הרבה טיפים לחיים טובים יותר מלאי אדרנלין ופעילות.
אני מודה לצוות שעמל ויזם והביא את המרצה הברוכה אלינו לאולם ההרצאות בביטוח לאומי.
תבורכו על היוזמה.
אתי פוספלד
מתנדבת הייעוץ לקשיש, כפר-סבא

יולי 2010

סיגל אישה יקרה,

ראשית, עצם הכתיבה שלך מייצרת הזמנה וסקרנות לשיח ועל כך יישר כוח!!

שנית, בהחלט סיפקת לי כיוונים חדשים ורחבים, לחשיבה נוספת, אחרת, יצירתית וזה משמח אותי כי עבודה רבה לפניי...
הרחבת לי היריעה, גם באמצעות האופן בו את מציגה עצמך, הן בקורות החיים, (שאגב מרשימים ויוצרים סקרנות גדולה...) והן במסמך העסקי, (אשר אעביר הלאה בשמחה).

שלחת אותי להרהר בלידה מחודשת שלי ...

אשתף אותך ביצירה.

שוב רב תודות ולהשתמע בקרוב,

נעמי - מנחת קבוצות

ינואר 2011

שלום סיגל,

בשם הקבוצה ובשמי אני רוצה להודות לך על ההרצאה המרתקת שנתת במפגש החודשי שלנו.
למפגשי הקבוצה מגיעים מטופלים ובני זוג שמתמודדים עם מיאלומה נפוצה-סרטן של מח העצם.
הרבה שאלות ותהיות היו עם קריאת שם ההרצאה : "להיות בריא עם מחלה" והיה מאוד מעניין לשמוע את התגובות החיוביות בסוף המפגש. הצלחת לעניין, ולספק נקודת הסתכלות שונה ומרעננת על החיים עם מחלה.

עינת אברהמי
עמותת אמ"ן

אפריל 2011

סיגל היקרה,

ברצוננו להודות לך על הנכונות להקדיש זמן ולהעביר סדנה בהתנדבות, להעשיר את עולמם של הצעירים המשתקמים.

יש אנשים שנותנים בלי לקבל תמורה

רק עושים ועושים גם אם אין דרך חזרה.

יש אנשים שרוצים רק לתת ולעזור

ועל פניהם רואים רק אור

אנשים כאלה הם נשמת העולם

ולא תמיד קל למצוא אותם

ואת אותם אנשים נברך על טוב ליבם

ונודה להם שחילקו מאהבתם

המון תודות והלוואי ותזכי להיות תמיד בצד הנותן!

חג חירות שמח!

צוות וצעירי מרכז אלמו"ג לשיקום בחולון

עמותת איכות בשיקום

אפריל 2011

חזרה לראש העמוד